تاکید استاندار همدان بر تسریع و ارتقای کیفیت پروژه های بنیاد مسکن

همدان - استاندار همدان گفت: انتظار داریم بنیاد مسکن تلاش کند زمان اجرای پروژه ها را کوتاه و کیفیت آن ها را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری شمسی بعدازظهر چهارشنبه در دیدار با مدیرکل و کارکنان بنیاد مسکن استان همدان به مناسبت سالروز تشکیل این نهاد در سالن جلسات استانداری همدان برگزار شد، اظهار کرد: نقش بنیاد مسکن، فقط ساخت خانه نیست، بلکه ایجاد زیست بوم پایدار برای توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است بنابراین اگر می خواهیم اجتماع سالم، مشارکت اجتماعی فعال و کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشیم، باید به کیفیت مسکن و زیست خانواده ها توجه کنیم.

استاندار همدان با اشاره به اینکه تأمین مسکن، یکی از بزرگ ترین دغدغه های مردم است، افزود: بار هزینه ای مسکن برای خانوار سنگین است و بدون حمایت مؤثر، بسیاری از مردم قادر به تأمین مسکن مناسب نیستند بر همین اساس این وظیفه، یعنی کمک به خانه دار شدن مردم باید با روحیه انقلابی، علمی، و خلاقانه پیگیری شود.

مقام عالی دولت در استان همدان با انتقاد از اینکه در حوزه مسکن، به ویژه برای اقشار دهک های پایین، زمان بر شدن پروژه ها باعث دلسردی متقاضیان می شود، بیان کرد: انتظار داریم بنیاد مسکن تلاش کند زمان اجرای پروژه ها را کوتاه و کیفیت آن ها را افزایش دهد در غیر این صورت، مشارکت مردم کاهش یافته و اهداف عدالت محور محقق نخواهد شد.

ملانوری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی، یادگارهای بسیاری در ذهن مردم به جا گذاشته است، گفت: از جمله این یادگارهای تشکیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است اگرچه این نعمت بزرگ، گاهی شاید نادیده گرفته شود، اما در واقع می تواند مبدایی برای حرکت های ماندگار و تحولات بزرگ باشد.

وی افزود: همان طور که بسیج، کمیته امداد، و سایر نهادهای انقلابی با تکیه بر روحیه جهادی و ایثارگری شکل گرفتند، بنیاد مسکن نیز چنین مسیر مقدسی را پیموده و موظف به انجام حرکتی میدانی، مردمی، و اثربخشی است که بر محور عدالت محوری و ارائه خدمات متوازن و هدفمند استوار باشد.

استاندار همدان با بیان اینکه اشتباه بزرگی که در سال های اخیر رخ داده، تلاش برای «شهرسازی روستاها» است، تاکید کرد: گمان کرده ایم که وقتی روستایی را به شهر تبدیل کنیم، خدمت بزرگی به آن کرده ایم حال آن که بزرگ ترین لطمه به جامعه روستایی، همین شهر کردن روستاهاست چرا که ما باید روستا را روستا نگه داریم، نه این که فقط تابلوی دهیاری را به شهرداری تغییر دهیم.

ملانوری با تاکید به اینکه نباید اجازه دهیم روستاها از مولد بودن به مصرف کننده بودن برسند، افزود: ما نیاز داریم نگاه خود به توسعه روستایی را اصلاح کنیم برهمین اساس باید توسعه ای معیشت محور، رفاه آور ، و مبتنی بر نشاط انسانی و فرهنگی ایجاد کنیم و «روستای پیشرفته» بسازیم.

نظرات

captcha